Plexiglas coronaschermen - Hupkens industrial design
15774
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15774,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Plexiglas coronaschermen

Plexiglas coronaschermen

Mag uw onderneming, restaurant of school binnenkort weer open volgens de richtlijnen van het RIVM? Hupkens Industrial Models helpt u graag met een oplossing om weer veilig aan het werk te gaan in deze 1,5 meter samenleving. Met een plexiglas coronascherm kunnen uw medewerkers verantwoord werkzaamheden oppakken.

 

Waarom een plexiglas coronascherm?

Het coronavirus heeft de wereld op z’n kop gezet. Gelukkig mogen bedrijven weer langzaam opstarten, maar alléén met het in acht nemen van de coronamaatregelen. Een plexiglas coronascherm biedt dan de ideale oplossing om veilig en verantwoord aan het werk te gaan. Het preventiescherm helpt bij het tegengaan van de speekseloverdracht tijdens contact op de werkvloer, zoals praten, hoesten of niezen. Zo kunnen werknemers en klanten ‘gewoon’ met elkaar communiceren, zonder risico op besmetting. De ideale oplossing om een fysieke barrière te creëren en zo werkzaamheden ongestoord op te pakken.

plexiglas-corona scherm spatscherm Covid-19 kunststof

Mogelijkheden plexiglas coronascherm

Hupkens Industrial Models produceert plexiglas coronaschermen op maat voor ieder bedrijf en onderneming, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Bent u op zoek naar een staand scherm voor op de balie? Zoekt u een hangend scherm voor aan het plafond? Van acrylaat tot polycarbonaat en van transparantzeil tot doorzichtig plastic, Hupkens produceert beste oplossing voor uw onderneming. Onze experts hebben oog voor perfectie en kennis van geavanceerde technologieën. Deze combinatie zorgt altijd voor het perfecte resultaat en een uitstekende oplossing voor uw bedrijf of onderneming.

Contact opnemen

Hupkens Industrial Models verzorgt de productie, montage en transport van plexiglas coronaschermen door heel Europa. Wij behandelen uw verzoek snel en staan open voor alle aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!